Veckans serie, del 4

download skype video conferencing

Det har börjat dyka upp en hel del nya flygrelaterade serier adobe flash player windows 7 download for free. En av de bättre är ”Chicken Wings” som beskriver livet på ett litet flygbolag och framför allt interaktionen mellan piloter och tekniker Download minecraft cape for free.

Många situationer som man känner igen sig i. Kom ihåg att det är männen och kvinnorna på marken som håller flygplanen i luften! Men tala inte om det för dem, då blir de bara kaxiga och kräver löneökning… 😉

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Inte för att vara petig men Chicken Wings utspelas på det lilla taxiflygbolaget RoostAir 🙂 Men det mesta är ändå ganska universellt igenkännbart.

  2. Suverän serie!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *