Veckans serie, del 3

Den här veckan har två ”fredagar”, men jag nöjer mig nog trots allt med bara en serie minecraft texture pack kostenlos downloaden.

Kalle och Hobbe, eller Calvin and Hobbes som de är kända som internationellt, är en av mina favoritserier herunterladen. Tecknaren Bill Watterson har inte glömt bort hur det är att vara liten. Kalle har en oändlig fantasi och drömmer sig konstant bort från allt som är tråkigt I can siri. Skola, borsta tänderna, gå och lägga sig, äta äcklig mat m.m. Med sig har han alltid sin trogne tygtiger Hobbe som ofta agerar som Kalles goda samvete och innersta tankar fraps vollversion kostenlos herunterladen.

Givetvis så är det de coola hjältarna som Kalle har som förebild i sina dagdrömmar. Han återuppstår som Rymdman Spiff, stridspilot, trafikpilot och tidsresenär download youtube go. Ofta är det en vanlig papperskartong som förvandlas till det Kalle behöver för stunden. Men till skillnad från Kalle så behöver vi medlemmar i LFK inte drömma om att flyga paint shop pro gratis downloaden. Det är bara att åka ner till klubben och starta upp motorn!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *