Provlektion (spaka-själv)

Nyfiken på att lära dig flyga?  Varför inte ta en provlektion tillsammans med en flyglärare? En provlektion ger dig en inblick i hur en flyglektion går till för skolans elever och du får spaka själv under stora delar av flygpasset. 

Är Du däremot mera intresserad av en introduktion i flygning och kanske se Ditt hus från ovan, då kan vi erbjuda en introduktionsflygning. Se denna sidan för mera detaljer!

Provlektion 1950:- för ca 1,5 h med lärare (varav cirka 30 minuter i luften)

Introduktionsflygning 1200:- för 30 minuter i luften.

Provlektion

Innan flygningen får du en briefing där läraren går igenom flygningens grundprinciper.

Tiden från provlektionen kan tillgodoräknas timmarna du behöver för ditt certifikat.

Totalt med markundervisning före och efter tar det ca 2 timmar, flygtiden blir cirka 30 minuter. Normalt bokas passet under måndag-fredag 8-17. Medföljande sällskap är välkomna att ta en kopp kaffe i klubbstugan. Endast den som tar provlektionen följer med i flygplanet.

Hur fungerar det?
Fyll i namn och email i annonsen till höger. Klicka sedan på betalknappen längst ned. Du kommer då skickas till vår samarbetspartner Payson som hanterar själva betalningen. Du kan välja att betala med de vanligaste kreditkorten samt även med direktöverföring via bank.

Så fort transaktionen har blivit verifierad kommer du få ett mail från oss med ytterligare information om hur du exempelvis bokar in din provlektion. OBS: Instruktionsmailet har en tendens att fastna i kunders skräppostfilter. Kolla även skräppostmappen efter genomfört köp.

Vill du hellre betala på ”konventionellt” vis? Inga problem, kontakta oss via mail eller telefon så löser vi det också!

Betalningsvillkor:

  • Alla priser inklusive moms
  • Giltighetstid 2 år
  • Ångerrätt 14 dagar. Kontakta sales@lfk.se om du mot förmodan ångrar ditt köp.

Comments are closed.