Provlektion (spaka-själv)

Nyfiken på att lära dig flyga? En provlektion ger dig en inblick i hur en flyglektion går till för skolans elever och du får spaka själv under stora delar av flygpasset. Provlektionen, för ca 1,5 h med lärare (varav cirka 30 minuter i luften), kostar 1950 kr.

Är du mer intresserad av en introduktion i flygning och kanske se ditt hus från ovan, då erbjuder vi en introduktionsflygning (30 minuter i luften), för 1200 kr.

Provlektion

Innan flygningen får du en briefing där läraren går igenom flygningens grundprinciper.

Tiden från provlektionen kan tillgodoräknas timmarna du behöver för ditt certifikat.

Totalt med markundervisning före och efter tar det ca 2 timmar, flygtiden blir cirka 30 minuter. Normalt bokas passet under måndag-fredag 8-17. Medföljande sällskap är välkomna att ta en kopp kaffe i klubbstugan. Endast den som tar provlektionen följer med i flygplanet.

Hur fungerar det?

Fyll i namn och e-postadress i formuläret till höger. Klicka sedan på betalknappen under. Då skickas du till vår samarbetspartner Payson som hanterar själva betalningen. Du kan välja att betala med de vanligaste kreditkorten samt även med direktöverföring via bank.

När transaktionen blivit verifierad får du ett mail med ytterligare information om hur du bokar in din provlektion. OBS: Det händer ibland att instruktionsmailet fastnar i kunders skräppostfilter. Kolla därför skräppostmappen efter genomfört köp.

Vill du hellre betala på “konventionellt” vis? Inga problem, kontakta oss via mail eller telefon så löser vi det.

Betalningsvillkor

  • Alla priser inklusive moms
  • Giltighetstid 2 år
  • Ångerrätt 14 dagar. Kontakta sales@lfk.se om du mot förmodan ångrar ditt köp.

Comments are closed.