Medlemskap

LFK är en av landets största flygklubbar. Som medlem får du tillgång våra flygplan samt hela vårt utbildningsutbud.

För att bli medlem, kontakta oss genom formuläret nedan.

Medlemskategorier

Nedan listas de olika medlemskategorierna i LFK. För aktuella priser, se prislistan.

Ordinarie medlem – Flygande medlem med klubbnyckel och tillgång till alla flygplan och klubbens faciliteter. Betalar full medlemsavgift och är skyldig att genomföra medlemstjänst.

Gästande medlem – Flygande medlem med klubbnyckel och tillgång till alla flygplan och klubbens faciliteter. Betalar en något lägre medlemsavgift då LFK inte behöver betala KSAK-avgift för denna medlem. Skyldig att genomföra medlemstjänst. En gästande medlem måste vara huvudmedlem i någon annan KSAK-ansluten motorflygklubb.

Stödjande medlem – I huvudsak för medlemmar utan flygcertifikat, äldre medlemmar som slutat flyga, framtida elever eller anhöriga till medlemmar. Betalar en mindre summa årligen och har tillgång till all information som ordinarie medlem har. Har möjlighet att få tillgång till klubbhuset. Behöver inte göra medlemstjänst.

Anställd (flygande) – Är den som är anställd inom klubben, i huvudsak flyglärare. Betalar halva ordinarie årsavgift samt behöver inte genomföra medlemstjänst.

Hedersmedlem – Blir den som utfört särskilt hedervärda insatser för klubben. Gäller på livstid och är avgifts- och arbetspliktsbefriat.

Formulär för medlemsansökan

(allmänna frågor om medlemskap skickas till medlem@lfk.se 

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt personnummer (obligatorisk)

  Din e-mail (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din adress (obligatorisk)

  Typ av medlemskap (obligatorisk)

  FlygandeStödjande

  Meddelande till LFK

  Comments are closed.