FFK

Rund-FFK-KRisberedskapLinköpings Flygklubb stöttar Frivilliga Flygkåren, FFK, genom att tillhandahålla flygplan och lokaler för deras verksamhet herunterladen. Går man in på deras flygplanslista så ser man vilka flygplan som LFK tillhandahåller. Dessutom är flera av våra klubbmedlemmar aktiva piloter inom FFK you can download wii games.

FFK har tillstånd av Transportstyrelsen att utföra många olika uppdrag i samhällets tjänst. Att nyttja FFK är billigt för kommuner, brandförsvar, räddningstjänst, militär, polis etc app store spiele herunterladen. etc. Ersättningen till FFK för utförda uppdrag är en bråkdel av vad det kostar att nyttja flygplan och helikoptrar hos Polisen eller Försvarsmakten kan fb app niet download. FFK:s piloter och observatörer ställer upp utan ersättning. FFK utför endast uppdrag för myndigheter och motsvarande organisationer. FFK konkurrerar inte med kommersiella bolag, utan är endast ett komplement när dessa resurser inte räcker till herunterladen.

FFK är uppdelat i en civil sida med Flyginsatsgrupperna – FIG,  och en militär sida med hemvärnsflyget och Sjöinformationsgrupperna herunterladen.

FFK bedriver samhällsnyttig verksamhet beordrad av staten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *