Safaritävlingen

Linköpings Flygklubb inbjuder till

Safaritävlingen

Öppet Klubbmästerskap & Debutanttävling 2017

OBS: P.g.a. få anmälda deltagare så kommer tävlingen att genomföras senare i år.

LFK återkommer med nytt datum!

Linköpings Flygklubb har nöjet att inbjuda till Safaritävlingen, ett öppet klubbmästerskap i precisionsflygning öppen för alla medlemmar i LFK såväl som andra klubbar i landet. Detta är precisionsflygtävlingen där alla kan delta. Navigeringen är upplagd så att nybörjaren lätt hittar runt. För den avancerade ligger istället utmaningarna i spaningsmålen. Tävlingslicens är inget krav. Detta är således ett utmärkt tillfälle för er som aldrig vågat ta steget och vara med i en tävling tidigare. Och ni vet väl att alla LFK-debutanter får gratis flygtid!

Landningstävlingen genomförs samma dag som navigeringen. För övrigt tillämpar vi de svenska reglerna för precisionsflygning.

LFK:are kan använda anmälningslistan på anslagstavlan i klubbhuset, eller maila direkt till Lars Östling, e-mail: l.ostling@telia.com. Ni från andra flygklubbar utnyttjar den bifogade Anmälningsblanketten eller sänder motsvarande information till ovanstående adress. Eventuella frågor kan ställas på telefon 070 – 798 41 52.

Comments are closed