Medan alla andra badar och solar…

P1040724Till slut så kom sommaren och vilken sommar det har varit än så länge apple support downloaden!

Men alla ligger inte och fixar till solbrännan på stranden. Värmeböljan har inneburit att det är torrt i hela Sverige och risken för brand är stor spiel schneller downloaden. I Södertälje pågår just nu en stor skogsbrand. Även i Linköpingstrakten så har det varit ett antal bränder skype auf desktop herunterladen. Det har inneburit att brandflyget har fullt upp. Se det här reportaget från SVT download the c++ program.

Även för LFK så har det varit fullt upp. 17 flygningar än så länge och fler lär det bli under helgen. Jag flög själv förra helgen och sitter jour helgen som kommer firefox herunterladen deutsch. Igår och idag så hittade vi bränder på södra slingan. Det är bra. Det visar att vi behövs.

Eftersom alla flygbara flygplan står i Norrköping så är det en smula dött kring vårt klubbhus gang beasts pc kostenlos download. Gräset utanför huset blir bara längre och längre. Men även där pågår det trots allt aktiviteter.

Peter, vår projektledare för SE-KEG renoveringen, har passat på att grundmåla bägge vingarna nu när hangaren är tom windows 7 update auf windows 10 kostenlosen. Bra jobbat! Det innebär att vi snart kan börja och duka vingarna. Så blir det några dagar med regn framöver så kommer vi att kalla ihop intresserade medlemmar chinesische entspannungsmusik kostenlos downloaden.

Jag, Peter och Sture åker upp till Åre nästa vecka för att sätta upp ett minnesmärke vid SE-EKK sims download 3. Jag återkommer med ett reportage om denna resa.

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *