Guld och Silver! (uppdaterad)

gold-and-silver-1024x686Nu har SM i CFFK – Civil Flygfemkamp avgjorts i Norrköping hp deskjet 3630 treiber herunterladen. Till vår glädje så har LFK återigen tagit hem storslam med Guld till Lars Östling och Silver till Torbjörn Ohlén!!

Därmed så har LFK tagit SM-guld för fjärde året på raken herunterladen. Vilka andra Linköpingsklubbar har samma rad av SM-guld att visa upp? 2013 vann Torbjörn. 2014 och 2015 vann Lars photos from icloud. Det börjar bli dags att få upp prisskåpet i vår klubblokal så att besökare kan se klubbens framgångar genom åren.

I precisionsflygningen så blev det lagbrons till LFK där Lars kom på en individuell fjärdeplats och Torbjörn på nionde download sims free play.

Stort grattis till er bägge!!

Förhoppningsvis så kommer intresset för denna typ av tävlande att öka. LFK har i år genomfört Safaritävlingen för första gången på länge och kan vi göra det även kommande år så kanske vi får fler medlemmar som vill tävla r herunterladen windows 10. Klubbträningar pågår både på sommaren (Gripen) och vintern (Nattugglan). SVT hade ett reportage där de följde en av tävlingsdeltagarna som fått upp intresset efter ett TV-reportage från förra året sticker downloaden.

Uppdaterad 16-07-12, 09:52

Linköping tappar i svenska topplistan över landets idrottsstäder trots att LFK gör sitt bästa Download undertale. Det är kanske inom flygsport som ”Flyghuvudstaden” har sin framtid?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *