Nytt (gammalt) klubbmärke?

Vår motorflygchef, Per Wernholm, har piffat upp klubbens flygplan inför långresan med klubbmärke på fenan vimeo video mit passwort downloaden. Om inte vilket märke som helst, utan det är mycket likt klubbens märke från 1973! Frågan är om det är ett officiellt klubbmärkesbyte eller inte h1z1 pc kostenlos downloaden? När LFK pilotvinge/utbildningstecken togs fram så inspirerades det av klubbmärket från 1933!

Inför långresan 2016 tillkom texterna ”Linköpings Flygklubb” respektive ”Linköpings Flying Club” på sidorna av våra maskiner video von tiktok herunterladen. Med klubbmärke så syns det tydligt var de kommer ifrån!

Detta äldre klubbmärke hänger även utanför dörren på klubbhuset. Väder och vind har dock gjort sitt så det är nog dags att slänga på lite ny färg igen counter strike 1.6 for free in full version german! Samma sak gäller skylten med ”Linköpings Aeronauter” på hangaren. Bokstäverna klipptes ut ur plåt i samband med invigningen 2015 och har börjat rosta en smula downloads from vox. Något för en ledig kväll i sommar med andra ord!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *