Sista styrelsemötet

I onsdags så hölls det sista styrelsemötet där Göran Berséus höll i ordförandeklubban. Från 1 januari 2014 så tar den nya styrelsen med Björn Rystedt som ny ordförande över rodret.

Göran har suttit som ordförande i LFK mellan 2006-2013. Som han sade på mötet så har varje år inneburit nya utmaningar. Han har sålt tre flygmaskiner och köpt tre nya. Han har drivit frågan om att skapa ett GAC – General Aviation Center för företag och allmänflyg. 2012 var tuff rent ekonomiskt, men under 2013 har det vänt tack vare neddragningar i bl.a. LFK administration samt att Östgötaflyg har lagts i träda.

I och med de nya klubbreglerna för val av styrelse på höstmötet så innebär det att ordförandebytet sker anonymt mellan klubbmötena. Klubben kommer därför att tacka av Göran mer formellt i samband med årsmötet för att kunna göra detta i närvaro av alla medlemmar.

I och med att styrelsen växlar så slutar även Christer Sjöberg som vice ordförande/sekreterare och David Nilsson som styrelseledamot. Stort tack för ert arbete i styrelsen. Styrelsen för 2014 kommer att presenteras i ett inlägg i början av 2014. De finns annars redovisade i protokollet från höstmötet.

Tack Göran för de år du lagt ner på LFK!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *