Mästerfotograf Per

När jag kom hem idag så låg senaste numret av KSAK Pilot Briefing i brevlådan. Framsidan pryddes av Per Wernholms suveräna foto från vår LFK 80 Fly-In! Två DA-20, två PA-28 och två Safir i en prydlig långflank över Östgötaslätten.

Samtliga Linköpingsklubbar var representerade. Flygplan och piloter från LFK – Linköpings Flygklubb och MVFK – Malmens Veteranflygklubb och piloter från LFK – Linköpings Fallskärmsklubb och LFSK – Linköpings Segelflygklubb.

1 SE-MEB. DA 20. Pilot Mattias Kastman LFK, LFK .Passagerare Hans Larsson LSFK
2 SE-MEV. DA 20. Pilot Gaute Thomassen LFK, LFK
3 SE-IUD. PA 28 Archer. Pilot Thomas Lilja LFK, MVFK
4 SE-KII. PA 28 Cadet. Pilot Torbjörn Ohle’n LFK, MVFK
5 SE-LAZ. Saab 91 C Safir. Pilot Rolf Sheiderbauer LFK, MVFK passagerare Per Larsson LFK, LSFK
6 Photoship SE-KUB Saab 91 B. Safir Pilot Per Englund MVFK, LFK fotograf Per Wernholm LFK, LSFK, MVFK

Per har tagit ett par av de, åtminstone i mina ögon, bästa flygbilderna under 2013. Hur gör man då för att få till det? Ett sätt är givetvis att ha kameran med sig. Men det viktigaste är att flyga så mycket som möjligt. Förhoppningsvis så kommer 2014 ge massor av möjligheter för våra klubbmedlemmar att ta bra flygbilder.

Grattis Per!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *