Tintins flygplan

Hergé var en av de serietecknare som lade ner mest arbete med att få detaljerna korrekta download incredimail german for free. När man läser hans album så inser man att det ligger mycket efterforskning bakom varje bildruta. Han var också en stor bil- och flygfantast, vilket resulterade i verklighetstrogna teckningar av de modeller som var aktuella då han ritade sina serier tables to.

Det har under ett antal år getts ut samlarserier med Tintinfigurer samt små modeller av de bilar som förekommer i Tintinalbumen download advent videos for free. Nu är det dags för flygplanen!

Upp till 40 stycken olika modeller planeras lightroom fotos herunterladen. Bland de första är:

Bellanca CH-300 Pacemaker (Krabban med guldklorna)

De Haviland DHC-1 Chipmunk (Den svarta ön)

Udet U 12 Flamingo (Tintin i Kongo)

Arado Ar 196 (Den mystiska stjärnan)

Kapten Haddock ger order till piloten i en Arado 196 som ska ut och leta efter Tintin voicemod.

Arado 196 i tysk tjänst herunterladen. Var ofta baserad på tunga kryssare
I den här länken kan ni se teckningar på de olika flygplanen från Tintinalbum garmin golf courses. För de som inte orkar vänta så finns det alltid möjlighet att bygga egna flygplansmodeller puffin web browser for free. Då kan det vara bra med snygga dekaler i rätt utseende som man bl.a. kan få tag på från Insigniamag download twitch livestream. Själv så ser jag fram emot modellen av de Havilland DH.98 Mosquito från Koks i Lasten download xbox one game faster.

Bookmark the permalink.

4 Comments

  1. Helt klart intressant!
    Vad inte många Tintin-läsare tänker på är att både flygplan och bilar uppdaterades till modernare varianter i de olika utgåvorna av Tintin. Allteftersom åren gick så ville ju Hergé att storyn skulle verka modern fortfarande fortfarande. På den här länken finns ett antal exempel: http://dardel.info/tintin/variantesE.html

  2. Tack Håkan. Jag var inte helt medveten om det själv. Lite intressant är att Hergé städat upp i gamla teckningar på framför allt svarta, med tanke på förra årets rasistdebatt om ”Tintin i Kongo”.

    http://www.dn.se/dnbok/dnbok-hem/bakgrund-tintin-och-rasismen
    http://www.dn.se/kultur-noje/kulturhusets-nya-chef-kastar-ut-tintin
    http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-17014127

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *