Safari 2018

Linköpings Flygklubb har nöjet att den 5 maj 2018 inbjuda till Safaritävlingen 2018, ett öppet klubbmästerskap i precisionsflygning öppen för alla medlemmar i LFK såväl som andra klubbar i landet. Detta är precisionsflygtävlingen där alla kan delta. Navigeringen är upplagd så att nybörjaren lätt hittar runt. För den avancerade ligger istället utmaningarna i spaningsmålen. Tävlingslicens är inget krav. Detta är således ett utmärkt tillfälle för er som aldrig vågat ta steget och vara med i en tävling tidigare. Och ni vet väl att alla LFK-debutanter får gratis flygtid!

Landningstävlingen genomförs samma dag som navigeringen. För övrigt tillämpar vi de svenska reglerna för precisionsflygning.

LFK:are kan använda anmälningslistan på anslagstavlan i klubbhuset, eller maila direkt till Lars Östling, e-mail: l.ostling@telia.com. Ni från andra flygklubbar utnyttjar den bifogade anmälningsblanketten eller sänder motsvarande information till ovanstående adress. Eventuella frågor kan ställas på telefon 070- 798 41 52.

Mer information finns på hemsidan.

Välkomna!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *