Tävling

LFK har en lång och framgångsrik historia inom tävlingsverksamheten bücher herunterladen für tablet. Även på senare år har LFK vid ett flertal tillfällen vunnit SM-guld i Civil Flygfemkamp.

För att öka medlemmarnas flygskicklighet så anordnas träningstillfällen under både dager och mörker där man övar precisionslandning dropbox bilder herunterladen ohne anmeldung. Vid ett av dessa tillfällen utses klubbmästaren i precisionslandning.

En tradition som vi vill återuppväcka är Safaritävlingen, ett öppet klubbmästerskap i precisionsflygning öppen för alla medlemmar i LFK såväl som andra klubbar i landet iphone musik kostenlos downloaden. Detta är precisionsflygtävlingen där alla kan delta. Navigeringen är upplagd så att nybörjaren lätt hittar runt. För den avancerade ligger istället utmaningarna i spaningsmålen mms anhänge herunterladen. Tävlingslicens är inget krav. Detta är således ett utmärkt tillfälle för er som aldrig vågat ta steget och vara med i en tävling tidigare. Och ni vet väl att alla LFK-debutanter får gratis flygtid panasonic tv apps!

Anmälan till Safaritävlingen finns här: Inbjudan_Safari_2016

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *