Dimma och grått väder

Hösten kan vara alldeles underbar med löven på träden i alla regnbågens färger. Å andra sidan kan hösten vara regn, rusk, dimma och drivis.

Idag hade jag tänkt dyka förbi klubben för att se hur det går för FFK när de skall ut och flyga med Flygvapenungdom. Jag hade även tänkt att flyga ett pass Safir, men väderprognosen ser inte så ljus ut…

230920Z AUTO 29006KT 9999NDV OVC006/// 01/00 Q1017=

Nej det blir nog att stanna inomhus och plugga IR-teori hela dagen. Det är lite ironiskt att läsa in till ett flygcertifikat hindrar en från att flyga. Å andra sidan när jag är klar med IR-teorin så kan jag flyga även i väder som idag. Ovanför de blöta och gråa molnen finns solen!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *