Uppfräschning pågår

Som ni säkert vet firar LFK 80 år i år och detta ska firas med ett Fly-In lördagen den 24 augusti samt en middag på själva ”födelsedagen” den 16 november. På vårt senaste styrelsemöte kom vi fram till att vi inför vårt Fly-In måste snygga till klubbhuset lite grand och vi beslutade att onsdagen den 3 juli skulle bli ett bra arbetstillfälle. Först var tanken att den 3 juli skulle vara en vanlig grillkväll där styrelsen bjuder in klubbens medlemmar för att umgås och äta lite gott men nu blir det alltså en arbetskväll med grillning där vi självklart både hinner umgås och jobba lite innan vi äter.
Ett första steg i uppfräschningen har varit att ta ner den stora enen som stod i rabatten utanför lektionssalen. I ett av veckobreven som Björn har skickat ut efterfrågades någon som skulle kunna ta ner enen och vips… dagen efter var den borta. Själv var jag iväg på långnav den dagen och när jag kom tillbaka vid 16-tiden och skulle kliva upp på trappan till klubbhuset fick jag känslan av att något inte var som vanligt, jag vände mig om och såg direkt att enen var borta.  Igår fick även den stora granen utanför lärarrummet stryka på foten och gör att det blir lite luftigare i vår lilla trädgård.
Det krävs fortsatt en del arbete för att snygga till runt stubben samt i våra rabatter och om någon av er medlemmar känner att det där med rabatter är ”min grej” så är det fritt fram att planera inköp av blommor, små buskar och jord. Om någon är intresserad av detta uppdrag så hör av er till Carina för mer information. Varför inte komma ner till klubben en onsdagskväll och jobba lite? För er som har missat det så är onsdagskvällar = klubbkvällar och då har man chansen att sticka ner till klubben och ta en fika, prata flyg, renovera KEG eller kanske påta lite i rabatten om man tycker att det är roligt.
Johan och granen innan motorsågen gjorde sitt

Ett stort TACK till vår ”skogshuggare” Johan Linder som fällde både granen och enen!

/Jonna Johansson
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *