Utbildningstecken

imagePå gårdagens årsmöte så delades för första gången LFK utbildningstecken ut. Med inspiration från Segelflyget och LFK ursprungliga klubbmärke från 1933 så har vår ordförande, Nicke, designat en klubbvinge samt ett utbildningstecken som finns i flera nivåer.

De elever som genomför utbildning hos LFK och går EK får vår pilotvinge. När man sedan tar LAPL, PPL så får man ett utbildningstecken. Detta kan sedan byggas ut med IR-utbildning, CPL, ATPL teori, instruktörsstatus och diamant för genomförda prestationer, som att starta från ESSL och sedan korsa Polcirkeln eller nollmeridianen eller en långresa på minst 1000 nm enkel väg.

Vi har under ett antal år varit dåliga på examensceremonier som att klippa slipsar eller att bli döpta i vatten, men nu kommer vi framöver att gratulera alla nyutbildade elever. Medlemmar som sedan tidigare har olika typer av certifikat kommer att kunna köpa utbildningsmärkena på klubben.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *