Invigningsgrillning

P1050409Idag visades den nya hangaren för medlemmarna. Vi passade givetvis på att bjuda alla besökare på en hamburgare eller två. Flera av klubbens medlemmar dök upp och även en och annan utsocknes som ville se hur resultatet blev.

Vår “granne” Camilla Lejon från Linköping City Airport dök också förbi och hälsade oss välkomna på den nya plattan. Mycket trevligt! LFK ser fram emot ett fortsatt bra samarbete med LCA och Saab. När klubbhuset finns på plats så kommer vi att bjuda in alla grannar till en lite mer officiell invigning av området.

Vi har köpt in en ny grill för klubben som invigdes utanför hangaren. Det lär nog bli fler tillfällen att testa den framöver. Nu gjorde vi slut på det sista lagret av hamburgare. Men om vi får till en Fly-In nästa sommar så lär det bli hamburgargrillning i stort format även nästa år.

1385769_10202957593765474_8299297977191147740_nHangaren börjar nu sakta men säkert att fyllas upp. Innan flygplanen kom på plats så kändes den gigantiskt stor. De flesta privatflygare har flyttat över sina maskiner. LFK kommer att nyttja trähangaren i två veckor till fram tills dess att strömmen stängs av den 15/11. MVFK har ett antal Safirer och en Bulldog som också väntar på att flyttas till den nya hangaren.

P1050410Erik hjälpte medlemmarna med att få ut nya nycklar. Det nya digitala nyckelsystemet funkar mycket bra. Det tar ett par försök innan man lärt sig med vilken hastighet som nyckeln ska stoppas in i låset för att avläsningen ska fungera bra, men efter det så är det inga problem.

LFK kommer i närtid att bjuda in alla aktörer på GAC för att diskutera framtiden. Det finns många saker på agendan. Bränsleanläggning, nycklar, klubbhus, snöröjning m.m. Fram tills nu så har vi haft fullt upp med att få hangaren på plats, men nu så börjar det bli tid att diskutera de vardagliga detaljerna.

Det återstår en hel del slit innan allt är på plats, men helgens arbete har inneburit att vi är en god bit på väg att klara av flytten på bästa sätt.

Se även LAE:s senaste inlägg från invigningen.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *