Äntligen invigning!

InvigningDen 22 augusti så är det dags för invigning av nya klubbområdet.  Kom dit och titta på våra nya lokaler och flygplan. Vi välkomnar alla besökare, till fots, till bil och givetvis också med flygplan! För besökande piloter så hänvisar vi till de regler som gäller avseende PPR m.m. på vår hemsida. Vi kommer inte vara helt färdiga med klubbhuset, men det mesta kommer att vara på plats. Förhoppningsvis så har även IAPS sin nya underhållshangar rest.

Klockan 11.30 så inviger Linköpings Borgmästare Helena Balthammar området.

Vi kommer att under dagen ha öppet hus och Fly-In för besökare där vi serverar hamburgare och fika. Vi kommer att presentera vår planerade ungdomsutbildning samt också våra flygutbildningar för intresserade blivande piloter. Även Segelflygklubben och Fallskärmsklubben kommer att vara på plats och presentera sina verksamheter.

Samma helg så arrangerar Malmens Veteranflygklubb Saab Safir 70-års Fly-In, så det kommer att vara gott om flygplan på plattan. Om vädret håller så planerar MVFK även med en liten flyguppvisning.

Som grädde på moset så är det samma helg också avslutning på Linköpings Stadsfest, så det finns en hel del att göra i Linköping. För nya besökare eller vanliga flygnördar så rekommenderar vi givetvis också att passa på och besöka Flygvapenmuseum.

På kvällen så har vi en klassisk hangarfest med liveband. Kostnad ca 250-300 kr/person. Anmälan till info@lfk.se.

Låt detta bli starten på en nytändning i klubben. Vi har ett av Sveriges bästa klubbhusområden och vi har ett av Sveriges lägsta flygtimpriser!

Vi behöver hjälp från medlemmar under dagen! De som under året har hjälp till med flytt och bygge samt på invigningen kommer att få gratisbiljett till kvällens fest. Anmälan till styrelsen.

11703117_10153032229273030_5565757610277493232_n

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *