Linköping Fly-In 26-28 augusti 2016

11390213_10207003861519684_2153427520338237173_nDen 27-28 augusti så kommer Försvarsmakten att fira att Flygvapnet fyller 90 år med flygdagar på Malmen ios 12.4 herunterladen. Programmet ser ut att bli späckat med intressanta flygplan herunterladen. Kanonkul!

För de som vill besöka flygdagarna och komma med eget flygplan så anordnar Linköpings Flygklubb en Fly-In samma helg. Principen är enkel: Flyg till Linköping, landa på Saab-fältet, besök flygdagen på Malmen och flyg sedan hem bibi und tina spiele zum herunterladen!

Se vår sida för anmälning och PPR!

  • Fredag 26 augusti ca 17.00. Grillkväll utanför klubbhuset alarm für cobra 11 das syndikat vollversion kostenlos. Tidiga gäster är välkomna att ta en hamburgare och en öl eller två tillsammans med Linköpings Flygklubbar.
  • Lördag  27 augusti. Besök på flygdagen how to snapchat. LFK  anordnar busstransport från Saab till kommunens gratisbussar från centrum till Malmen.  På kvällen anordnar LFK en hangarfest på Saabfältet med start runt ca 18-19 windows 8 language pack german.
  • Söndag 28 augusti. Besök på flygdagen på Malmen. Hemresa.

Håll koll på vår hemsida samt på sociala medier där vi kommer att sprida mer information herunterladen. För att få koll på hur många som kommer så kommer vi att behöva föranmälan för busstransport och langarfest. Använd vårt formulär och ange i kommentarsfältet om ni vill deltaga på festen all resources!

För besökande flygplan så krävs som vanligt PPR. Kontrollera NOTAM för eventuella ändringar i inflygningsvägar i samband med flygdagarna avast antivirus herunterladen. Observera att klubbarna numera håller till norr om fältet! Se LFK hemsida för mer information.

Välkomna till Linköping och ESSL den 26-28 augusti 2016 kinemaster kostenlos herunterladen!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *