Tävlingssäsongen 2013 avslutad

L1035295årsmötet så delades det ut priser till vinnarna i årets flygtävlingar.

Att Anders Wallerman blev slutsegrare i landningstävlingen “Gripen” har redan presenterats i Kontakten. Nu fick han ta emot vandringspriset, en Gripenmodell samt en guldplakett. Silverplaketten gick till Lars Östlings och bronset till Torbjörn Ohlén.

L1035304

I mörkerlandningstävlingen “Nattugglan” så knep Lars Östlings första platsen med två första platser av fyra tävlingar. Vädret stoppade en hel del deltävlingar. Tvåa kom Anders Wallerman med en förstaplats och en andraplats. Trea kom Per Wernholm med två andraplatser. Strax utanför pallplatserna kom Marcus Johansson med en förstaplats, Lars Theodorsson med en andraplats och Torbjörn Ohlén samt Thomas Hylander med två tredjeplatser vardera.

Lars Östlings blev dessutom “Linköpingsmästare” då han vann den avslutande landningstävlingen “Gripen”. Därmed så fick han en inteckning i klubbvandringspokalen.

Stort grattis till alla medaljörer!

Snart börjar säsongen 2014 med landningstävlingen “Gripen”. Våra tävlingsledare Lars Östings och Torbjörn Ohlén kommer att lägga ut programmet på klubbens hemsida. Passa på och ställ upp i tävlingarna, då det är ett bra sätt att komma i flygtrim inför årets flygsäsong. Dessutom är det bra träning inför SM i sommar för de som önskar deltaga.

Förra året tog LFK guld och silver vid SM i civil flygfälttävlan. I år så hoppas vi på nya medaljer. Glöm inte att LFK har som policy att sponsra nya tävlande klubbmedlemmar vid sitt första SM med flygtid under själva tävlingarna!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *