God Jul!

10429440_10152731507798884_4266088342134828316_nFlygskolan på Malmen försökte genomföra Julgransflygning i veckan, men blev stoppade av dåligt väder. Som tur väl så finns det andra i Linköping som inte bara jobbar gratis på helgerna, utan även betalar själva för flygtiden!

Linköpings flygklubbar genomförde igår en julgransflygning över Linköping med omnejd. Med i granen var en Saab Safir och en Bulldog från Malmens Veteranflygklubb, fyra PA-28 från Linköpings Flygklubb samt Magnus Lundells Bulldog (som används i Ava-utbildning på Linköpings Flygklubb).

Vädret var bra med endast lätt turbulens under start och landning. I luften var det lugn och fin flygning. För oss som var med och flög så ökade dessutom nöjet då vi kunde titta ner på stressade julklappsinköpare som köade i sina bilar kring Tornbyområdet.

Med ombord så befann sig även reportrar från Corren. Här är lite bilder och ett videoreportage som de tog under flygningen.

Nästa år så kan vi kanske få till en ännu större julgran då det finns många piloter och flygplan på nya plattan!

God Jul och Gott Nytt År önskar Linköpings flygklubbar!

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Pingback: God Jul önskar LFK! – Linköpings Flygklubb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *