Flygdagsaktiviteter 25-28 augusti

Helgen den 27-28 augusti så är det dags för Flygvapnets 90-årsfirande och huvudflygdag på Malmen. LFK kommer givetvis att vara med och fira!

Det börjar redan den 25-26 augusti då vi kommer ha en monter på Aerospace Forum inne på Malmen. Detta evenemang är inte öppet för allmänheten, utan riktar sig till inbjudna deltagare. I montern kommer vi att presentera våra utbildningar och visa på hur vi stöttar Försvarsmakten och samhället med bl.a. flygplan till FFK. Vi kommer att behöva lite hjälp från medlemmar som har lust att stå i denna monter under dessa två dagar.

Fredagen den 26 augusti så startar vår Fly-In. Den pågår sedan hela helgen. Även här så behöver vi stöttning från medlemmar för att ta emot flygplan, grilla hamburgare på fredagskvällen, fixa i ordning för hangarfesten på lördagskvällen och hjälpa till med städning på söndagen.

På lördagen och söndagen kommer vi att tillsammans med de övriga flygklubbarna i Linköping att ha ett tält på utställningen. LFK kommer att ha en DA-20 uppställd vid detta tält samt en PA-28 uppställd vid Hemvärnet/FFK:s monter. LFSK kommer ha en segelflygkärra uppställd. Sedan kommer EAA att visa upp något hemmabygge. MVFK kommer att ställa ut en Safir och flyga med en Bulldog samt ytterligare en Bulldog på marken. I tältet så kommer vi att presentera klubben och våra utbildningar. Vi behöver även här hjälp av medlemmar att bemanna tältet.

Vi kommer att sätta upp en anmälningslista för de som vill äta på hangarfesten samt hjälpa till med de olika aktiviteterna. Är ni intresserade skriv upp er på dessa listor eller maila Björn Rystedt/Per Wernholm.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *