Välkomna!

Förra året så fyllde LFK 80 år, vilket vi firade med en stor Fly-In och flygdag.  I år så har vi haft fullt upp med förberedelserna för vår flytt och energin har inte riktigt räckt till. Vi hade tankar på att arrangera en stor Fly-In under sommaren, men de tankarna fick vi tyvärr lägga på is.

Under sommaren så har många av våra medlemmar farit land och rike runt och besökt flygdagar och Fly-In. Själv så var jag tillsammans med Per och Pelle i Eksjö förra veckan och hälsade på. Vädret var inte lysande när vi åkte iväg, men väl där så hade vi trevligt. Grilla, ta en öl och snacka flygplan. Vad kan vara bättre?

På lördag 30/8 så arrangerar vi en hangarfest för att ta farväl av vår gamla trähangar innan den rivs. Under dagen så har vi också en liten Fly-In och en hel del av våra vänner runt omkring i Sverige kommer att besöka oss. Blir vädret bra så kan vi lova en hel del mycket intressanta maskiner att titta närmare på!

Lite bra-att-ha information för besökare från våra vänner i Saabtornet!

* Saabtornets öppettider på lördag är 0530-0700, 1445-1730 samt 2200-2300. Alla tider är lokala tider.

* Då tornet är öppet så är det kontrollerat luftrum med allt det innebär avseende transponder och färdtillstånd. När tornet är stängt så kommer klubben att bemanna “Saab Radio” på 118.800.

* Saab-tornet uppskattar om piloterna ringer tornet (013-182880) innan man avser flyga under deras öppethållning!

* Malmens flygfält  kan ha extra öppet under helgen.

OBS: Det förväntas ett större ballonguppsläpp från Linköping City omkring klockan 1200.

Klubben kommer att under dagen bjuda alla besökare på Hamburgare. Vi har ett rejält förråd som vi måste bli av med innan vi flyttar. Läsk, glass, kaffe och fikabröd finns till försäljning.

Mer information för besökare finns på vår hemsida!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *